"<LastuS> minä olen alkoholisti ja te laddenistejä. sopii oikein hyvin:)"

 

 

 

 

 

- Pienen miehen isoja tarinoita since 2010

Kävijöitä: 25490

[Edited: 21/11/2016 - 20:08:40]

 

iim.wtf - Internetin Isoin Mies

 

iim.wtf on viihteeksi luotu koostelma IRC -keskustelulogeista missä keskitytään LastuS -nimimerkkiä käyttävään irkkaajaan. Logeista on karsittu keskustelun kannalta merkityksettömät rivit pois tilan säästämiseksi ja viihdearvon maksimoimiseksi.

 

Kaikki mitä LastuS logeissa sanoo, on hänen itsensä sanomaa eikä sitä ole muuteltu tai vääristelty. Alkuperäiset logit ovat tallessa useilla eri irkkaajilla, mistä oikeellisuus voidaan tarpeen vaatiessa tarkistaa. Logeja on myös mahdollista löytää eri puolilta internettiä, mistä niitä on tännekkin koottu.

 

Kuka on LastuS?

Marko "LastuS" Sihvonen (/whois tiedot) on logien päähenkilö. LastuS muistetaan parhaiten IRC-kanavilta #muropaketti, #btcf, #vantaa @ IRCnet. Tältä sivustolta löytyvien hölmöilyiden ja niiden aiheuttaman kuumotuksen vuoksi LastuS lopetti irkkaamisen vuonna 2015.

LastuS tuli tunnetuksi IRC:ssä varsin erikoisella käytöksellään sekä sitäkin erikoisemmilla tarinoillaan. LastuS on diagnisoitu monen eri irkkaajan toimesta patologiseksi valehtelijaksi, eli mytomaaniksi. Lastuksen mytomaniaa on vauhdittanut alkoholin käyttö mikä monen mielestä on ollut suoranaista alkoholismia. Suurimman osan näistä tarinoista LastuS onkin kirjoitellut selkeästi alkoholin vaikutuksen alaisena.

LastuS suokkimiitissä 2003

Saatat törmätä logeissa käsitteeseen "bronx". Bronx / Bronxailu on IRC:ssä määrätyissä piireissä tunnettu käsite millä tarkoitetaan pääsääntöisesti valehtelua. Käsitteen on luonut LastuS kertomalla synnyinseudukseen Bronx. Tarkempaa tietoa osoitteessa http://bronx.iim.wtf/

 

Mikäli olet uusi kävijä etkä malta tutustua logeihin sen kummemmin, tässä muutamia parhaita paloja:

1. Ampunut ihmistä polveen

3. Leikkinyt 200kg dynamiittia ja mennyt oma silmä kädessä lääkäriin

4. Asunut Bronxissa ja kaapissa pikkutakki josta kainalokotelo ei näy (entisen työn takia)

5. vaatehuoneessaan 8 serveriä sekä 2*64u räkkiä täynnä kamaa

6. Käynyt katkomassa humalassa koulujen nettiyhteyskaapeleita

7. Herännyt kun rynnäkköryhmäläinen tuijottaa 10 cm päästä

8. Kantanut suomen runkoverkkoa mullukkaportaita alaspäin

9. IRC-galleriaa ei olisi ilman LastuSta

10. Vuokrafirman kautta 5000e palkka ja esinainen + ulkomaanmatkat

11. Helvetin enkelien kuskina toiminut / toimii

12. Vetänyt kokaiinia huoran perseeltä

13. Käännyttänyt ateistiksi yhdellä joulupukkivertauksella

 

Lastuksen menneet projektit

fiiu.net - Finnish IRC and Internet Users Ry. Shell-palvelu. Loppui kun LastuS riitaantui muiden ylläpitäjien kanssa ja rupesi kiristämään asiakkailta lisää rahaa rahoittaakseen alkoholin käyttöään.

three0.club - "Messenger of positive things". Blogisivu. LastuS ilmoitti sivun paljastumisen jälkeen että blogi on hänen ja hyvien ystäviensä blogi, mutta yllättäen blogiin rupesi ilmestymään pelkkiä vihapuheita iim.wtf -perustajaa ja muutamia muita irkkaajia kohtaan. Blogi loppuikin sitten nopeasti siihen.

three0.org - "Good mood shell provider", Lastuksen salainen fantasia menestyvästä IT-alan projektista missä hän lähinnä kirjoitti että ylläpitäjät viettävät ansaittua lomaa Intiassa. Ei todisteita intiasta tai ko. projektin toiminnasta muutenkaan. Sivu poistui nopeasti sen paljastumisensa jälkeen. Sivusto ehti olla online muutaman päivän.

 

IIM – Meitäkin tukemassa laadukkaita www-, ja shell-palveluita tarjoava Kahvipannu.Com Ry